fbpx

Povestea noastră

If you sit long enough at the barber’s shop, you’ll get a haircut!”.

Nu e din folclorul nostru urban, dar avem îndrăzneala și atitudinea necesară să afirmăm că exact așa am gândit Big Boys. E locul în care vii pentru atmosferă, pentru ritualuri de îngrijire atât de necesare bărbatului modern, știind că ne preocupă la fel de mult valoarea timpului pe care ni-l acorzi.

În plus… e vorba de atitudine. Atitudinea bărbatului autentic.

Mai sus și mai mari...

Suntem Big Boys, iar bărbăția nu se citește de obicei în povești de oameni mari sau povești de orice fel. S-a întâmplat ca trei prieteni să-și unească eforturile și experiența pentru a crea un spațiu dedicat bărbaților care să se plieze pe nevoile unor personalități reprezentative generației.

În orice domeniu care presupune interacțiunea directă cu clientul este ideal să ai capacitatea și deschiderea să te pui în locul lui. Să poți să te imaginezi în scaunul de frizerie și să anticipezi cum arată o experiență memorabilă: o vizită la barber shop este despre a te simți în largul tău fiind… antreprenor de succes, corporatist, bucătar, medic… fiind relaxat cu tine.

Ai o zi în care simți că poți să vorbești în continuu și zile în care vrei să fii doar omul din oglindă, înțelegem și respectăm dispoziția ta. Personalul nostru este un fin cunoscător al naturii umane și te poate ghida discret pe parcursul acestei experiențe.

La Big Boys nu vii atunci când trebuie să te tunzi sau să-ți aranjezi barba, vii într-un spațiu liber de prejudecăți în care îți cultivi atributele masculine.

POVESTEA BIGBOYS BARBERSHOP

BigBoys Barbershop a apărut din dorința lui Codrut de a le oferi domnilor un spațiu doar al lor, 100% masculin, cu o abordare masculină și un dialog masculin, astfel încât să se poată bucura de confort, relaxare, dar în primul rând de servicii la cele mai înalte standarde.

© 2021 Copyright bigboys.ro | All rights reserved.

made by headstart.ro